banner

Waarom Pluriform Zorg

In de praktijk ervaren wij dat iedere zorginstelling, van groot tot klein, beter functioneert met een kwalitatief ECD. Daarom maken wij, in samenwerking met onze partner Adapcare, Pluriform Zorg ook toegankelijk voor middelgrote en kleine zorgorganisaties. Pluriform Zorg is een ECD wat al meer dan 15 jaar wordt gebruikt door grote én kleine zorginstellingen. Het ECD is modulair opgebouwd waarbij het uitgangspunt is dat alle informatie over en van de cliënt wordt vastgelegd in het ECD. Excel-lijstjes en andere systemen zijn daarmee verleden tijd.

image

Modules ECD

Automatiseer jouw zorgprocessen met behulp van de verschillende modules van Pluriform Zorg zodat je meer tijd over houdt voor het leveren van goede zorg.

  • Het meest complete ECD voor middelgrote en kleine zorgorganisaties
  • Eenvoudig in gebruik
  • Registreer je cliëntgegevens nog maar op één plaats
  • Het ECD attendeert je op uit te voeren acties

Modules van het ECD

Standaard modules

Optionele modules

Declaratieservice

Meer informatie

Met de declaratieservice van CareRatio ben je verzekerd van grip op je zorgdeclaraties. Via een koppeling met Vecozo en het ECD bewaken wij je berichtenverkeer en verwerken wij jullie indicaties en zorgdeclaraties op tijd en correct volgens de laatste wet- en regelgeving. Uiteraard kun je op ieder gewenst moment managementrapportages genereren met daarin de geleverde en gedeclareerde productie. Zo sluit je het kwartaal en het jaar goed af.

Klanten over
CareRatio

“CareRatio hielp ons met de inrichting van Pluriform Zorg. Binnen een paar weken was alles opgetuigd en liep het als nooit tevoren”

Jan Luesink, eigenaar @ IJsselstek