banner

Pluriform Zorg specialisten

Zorg voor gezonde processen

Onze Pluriform Zorg consultants ondersteunen jouw organisatie bij het optimaal inzetten en benutten van de mogelijkheden van het ECD Pluriform Zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Icoon
Eenmalige ondersteuning

Implementeren Pluriform Zorg

Starten met Pluriform Zorg? Een goed idee! Bij de implementatie wil je vertrouwen op de expertise van een betrouwbare partner. Voor onze consultants kent Pluriform Zorg geen geheimen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle implementatie.

Icoon
Tijdelijke ondersteuning

Beheer & Zorgadministratie

Heeft jouw zorgorganisatie tijdelijke ondersteuning nodig bij functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg of extra handen nodig bij projecten? Onze consultants springen graag bij en helpen jou bij tijdelijke uitval en piekmomenten.

Icoon
Structurele ondersteuning

Outsourcen beheer ECD

Wij helpen zorginstellingen in heel Nederland met ons Shared Service Centre. Daarin werkt ons team van Pluriform Zorgspecialisten structureel aan het beheer en onderhoud van het ECD en de processen van onze klanten.

Tijdelijke ondersteuning

Inwerkprogramma FAB

Pluriform Zorg is een veelzijdig ECD. Dit vraagt om goed functioneel applicatiebeheer (FAB). Maar waar moet je dan beginnen? CareRatio helpt functioneel applicatiebeheerders die met Pluriform Zorg gaan werken stapsgewijs het ECD en de mogelijkheden te beheersen. Hierdoor kan een zorgorganisatie optimaal gebruik blijven maken van Pluriform Zorg.

Meer info
banner

Haal het maximale uit het gebruik van Pluriform Zorg

CareRatio geeft zorginstellingen die gebruik maken van Pluriform Zorg inzicht in hoe je (nog) meer voordeel kunt halen uit Pluriform Zorg. Ook laten we zien hoe jouw zorgprocessen efficiënter ingericht kunnen worden.

Klanten over
CareRatio

“CareRatio kijkt echt wat het beste is voor onze organisatie, zonder een mening echt door te drukken. Voor mij staat CareRatio daarom voor eerlijke zorgprocessen.”

Zorggroep Sirjon

Onze tevreden klanten
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Over CareRatio

Icoon
Passie voor de zorg

Onze drive, gezamenlijk en individueel, is dat we de zorg beter willen maken. Vanuit die betrokkenheid en passie helpen we jou, je organisatie en je collega’s om zo prettig en effectief mogelijk te werken.

Icoon
Pluriform Zorg

Bij CareRatio zijn wij fan van het gebruiksvriendelijke ECD Pluriform Zorg. Het vormt een belangrijke bouwsteen van onze dienstverlening. Het helpt onze klanten namelijk echt om hun werk beter te doen.

Icoon
Professionele processen

Met onze kennis van Pluriform Zorg, de caresector én bedrijfskunde richten we jouw processen optimaal in. Wij geloven namelijk dat professionele processen de basis vormen voor een efficiënte organisatie.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner