banner

Beheer & Zorgadministratie

Pluriform Zorg implementeren is één ding, het functioneel applicatiebeheer óf het verzorgen van een goede zorgadministratie is een tweede! Geen tijd? Laat het aan ons over. CareRatio is dé preferred partner van Adapcare. Wij hebben consultants in huis die veel ervaring hebben met het beheren van Pluriform Zorg én het voeren van een goede zorgadministratie.

Vragen, of benieuwd
naar de mogelijkheden?

Angela helpt je graag verder!

Tijdelijke ondersteuning functioneel applicatiebeheer 

Heeft jouw zorginstelling tijdelijke ondersteuning nodig bij het functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg? Onze consultants helpen je graag. De consultants van CareRatio zijn altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteit in de software van Pluriform Zorg én adviseren je pro-actief wanneer er nieuwe functionaliteit beschikbaar komt die van meerwaarde is voor jouw zorginstelling. Welke vraag je ook hebt, wij helpen je verder of zoeken het voor je uit. Intern delen wij onze kennis en consultants helpen elkaar. Zo haal je niet alleen de kennis van één enkele consultant in huis maar profiteer jij van de kennis van ons hele team.

Tijdelijke ondersteuning zorgadministratie 

De veelheid en complexiteit aan wet- en regelgeving rondom zorgbekostiging is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten stellen allemaal hun eigen eisen aan jouw zorginstelling.

CareRatio weet als geen ander welke uitdagingen er afkomen op jouw zorgadministratie. Wij helpen en denken graag mee om dit op een juiste manier in het ECD en processen onder te brengen.

De consultants van CareRatio zijn actief op alle onderdelen van de zorgadministratie in combinatie met Pluriform Zorg. Wij helpen bij iedere vraag. Van junior consultants die jou helpen bij het uitvoeren van de zorgadministratie tot een senior consultant die helpt bij de herinrichting van de processen op de zorgadministratie.

Ervaringen van
onze klanten

“CareRatio kijkt echt wat het beste is voor onze organisatie, zonder een mening echt door te drukken. Voor mij staat CareRatio daarom voor eerlijke zorgprocessen.”

Zorggroep Sirjon

Kennis in huis halen 

De consultants van CareRatio vangen niet alleen werk op, ze kijken ook met een frisse blik naar jouw zorgprocessen. Daarnaast hebben ze een netwerk van collega’s met andere specialiteiten waar jij ondertussen van profiteert!

banner

Leer de beheer- mogelijkheden van het ECD

CareRatio helpt functioneel applicatiebeheerders die met Pluriform Zorg gaan werken stapsgewijs het ECD en de beheermogelijkheden te beheersen. Hierdoor kan een zorgorganisatie optimaal gebruik blijven maken van Pluriform Zorg.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner