banner

Functioneel applicatiebeheer

Pluriform Zorg implementeren is één ding, het functioneel applicatiebeheer is een tweede! Geen tijd? Laat het aan ons over. CareRatio is dé preferred partner van Adapcare. Wij hebben consultants in huis die veel ervaring hebben met het beheren van Pluriform Zorg.

Vragen, of
benieuwd naar de mogelijkheden?

Martijn helpt je graag verder!

Tijdelijke ondersteuning 

Heeft jouw zorgorganisatie tijdelijke ondersteuning nodig bij functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg of extra handen nodig bij projecten? Onze consultants springen graag bij en helpen jou bij tijdelijke uitval en piekmomenten.

Outsourcen 

Het functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg én alle werkprocessen is een cruciale en vaak tijdrovende taak. Wil je de kwaliteit en continuïteit van functioneel applicatiebeheer goed borgen zonder een volledig eigen beheerorganisatie in te richten?  CareRatio heeft voor jou de oplossing! Door het outsourcen van het functioneel applicatiebeheer maak je gebruik van onze expertise. Jouw zorgorganisatie kan zich op deze manier volledig focussen op het leveren van goede zorg.

Kennis in huis halen 

De consultants van CareRatio vangen niet alleen werk op, ze kijken ook met een frisse blik naar jouw zorgprocessen. Daarnaast hebben ze een netwerk van collega’s met andere specialiteiten waar jij ondertussen van profiteert!

Ervaringen van
onze klanten

“Wij ervaren de samenwerking met CareRatio als erg prettig. Zij hebben de juiste expertise in huis om op een professionele wijze invulling te geven aan het functioneel applicatiebeheer.”

Neboplus, wonen en zorg

Partner

alt

Preferred Partner Pluriform Zorg

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

CareRatio is dé preferred partner van Adapcare op het gebied van implementaties en functioneel applicatiebeheer. Onze consultants weten alles over Pluriform Zorg en over de zorgprocessen. De ideale combinatie om het ECD optimaal te gebruiken binnen jouw zorginstelling.