banner

Implementeren Pluriform Zorg

Starten met Pluriform Zorg? Een goed idee! Bij de implementatie wil je vertrouwen op de expertise van een betrouwbare partner. Voor onze consultants kent Pluriform Zorg geen geheimen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle implementatie.

Vragen, of benieuwd
naar de mogelijkheden?

Eric helpt je graag verder!

Voorbereiding is cruciaal

De overstap naar Pluriform Zorg is meer dan alleen een verandering van ECD. Ook de manier van werken binnen jouw zorgorganisatie verandert. Tijdens de implementatie ben je afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het goed om zaken van tevoren helder te hebben. Samen bekijken we de wensen en mogelijkheden waarna we de doelen en de scope van het project bepalen. Daarbij kijken we naar eventuele risico’s en dragen passende maatregelen aan om deze te voorkomen.

Optimale inrichting

Bij CareRatio staat kwaliteit centraal. Die kwaliteit weten we te waarborgen omdat al onze consultants kennis hebben van zorgprocessen en de functionaliteit van Pluriform Zorg goed kennen. Ondanks het feit dat ook jouw zorgorganisatie uniek is, zijn de processen vaak generiek. Hierdoor weten wij precies hoe jouw zorgprocessen optimaal ingericht kunnen worden in Pluriform Zorg. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen zoals we die in de voorbereiding met elkaar hebben vastgelegd.

Conversie

Als je met Pluriform Zorg gaat werken, kijk je vaak kritisch naar de manier waarop je processen zijn ingericht. Vaak worden deze processen (gedeeltelijk) opnieuw ontworpen. Bijvoorbeeld om te zorgen voor minder administratieve last voor de zorgprofessional.

Vaak geldt dit niet voor data. Je wilt dat de data in Pluriform Zorg aansluit op de gegevens uit het oude ECD. Wij begrijpen dat een goede dataconversie essentieel is om met een gerust gevoel over te stappen van jullie oude ECD naar Pluriform Zorg.

Testen

Geen stress tijdens de live-gang van Pluriform Zorg? Dan is testen of alles wat we hebben ingericht daadwerkelijk aansluit bij de processen van jouw zorginstelling van cruciaal belang. Wij beschikken over standaard test casuïstiek. Natuurlijk testen we ook de geconverteerde data; is alle data juist geconverteerd én zijn alle velden meegenomen?

Ervaringen van
onze klanten

“Ik heb de samenwerking met CareRatio als zeer positief ervaren. Zij zijn een inhoudelijk zeer deskundige partner, nemen verantwoordelijkheid voor het proces om tot het beste resultaat te komen.”

Prinsenstichting

Trainen

Tijdens deze fase worden alle medewerkers die met Pluriform Zorg gaan werken getraind. Samen met jouw organisatie stellen we hiervoor een plan op. Wij gaan standaard uit van het train-de-trainer principe maar als gewenst verzorgen onze ervaren consultants ook de training van Pluriform Zorg.

Live-gang & nazorg

Na livegang worden de functioneel applicatiebeheerders flink bevraagd door de collega’s uit de zorg. Enerzijds door onbekendheid met Pluriform Zorg, maar ook voor het oplossen van incidenten. De consultants van CareRatio ondersteunen de functioneel applicatiebeheerders van jouw zorginstelling óf nemen het functioneel applicatiebeheer zelfs helemaal voor hun rekening als jouw zorginstelling heeft gekozen voor het outsourcen van het beheer.  Verder zorgen we ervoor dat de eerste declaraties succesvol uit het ECD worden verstuurd en de eventuele afkeur correct wordt verwerkt zodat je een volgende keer probleemloos kunt declareren.

Gezonde processen zorgen voor meer plezier

Laat ons je helpen met het efficiënt automatiseren van jouw zorgprocessen met behulp van Pluriform Zorg. Door de juiste inrichting én goede begeleiding bij de implementatie zul je direct de voordelen van gezonde processen ervaren. En dat levert werkplezier op!

banner

Leer de beheer- mogelijkheden van het ECD

CareRatio helpt functioneel applicatiebeheerders die met Pluriform Zorg gaan werken stapsgewijs het ECD en de beheermogelijkheden te beheersen. Hierdoor kan een zorgorganisatie optimaal gebruik blijven maken van Pluriform Zorg.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner