banner

Implementeren Pluriform Zorg

Starten met Pluriform Zorg? Een goed idee! Bij de implementatie wil je vertrouwen op de expertise van een betrouwbare partner. Voor onze consultants kent Pluriform Zorg geen geheimen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle implementatie.

Vragen, of
benieuwd naar de mogelijkheden?

Eric helpt je graag verder!

Voorbereiding is cruciaal

De overstap naar Pluriform Zorg is meer dan alleen een verandering van ECD. Ook de manier van werken binnen jouw zorgorganisatie verandert. Tijdens de implementatie ben je afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het goed om zaken van tevoren helder te hebben. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we de omvang van het project. Daarbij kijken we naar eventuele risico’s en dragen passende maatregelen aan om deze te voorkomen.

Optimale inrichting

Bij CareRatio staat kwaliteit centraal. Die kwaliteit weten we te waarborgen omdat al onze consultants kennis hebben van zorgprocessen en de functionaliteit van Pluriform Zorg goed kennen. Ondanks het feit dat ook jouw zorgorganisatie uniek is, zijn de processen vaak generiek. Hierdoor weten wij precies hoe jouw zorgprocessen optimaal ingericht kunnen worden in Pluriform Zorg.

Zorgen voor draagvlak 

Tijdens de implementatie van Pluriform Zorg is het belangrijk om alle disciplines in de organisatie op de juiste manier te begeleiden en ondersteunen. Want eerlijk, het is best lastig om je werkwijze ineens te veranderen, toch? Wij voorzien je van handvatten om de zorgprofessionals binnen jouw organisatie te voorzien van de juiste begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat er draagvlak gecreëerd wordt.

Ervaringen van
onze klanten

“Ik heb de samenwerking met CareRatio als zeer positief ervaren. Zij zijn een inhoudelijk zeer deskundige partner, nemen verantwoordelijkheid voor het proces om tot het beste resultaat te komen.”

Prinsenstichting

Gezonde processen zorgen voor meer plezier

Laat ons je helpen met het efficiënt automatiseren van jouw zorgprocessen met behulp van Pluriform Zorg. Door de juiste inrichting én goede begeleiding bij de implementatie zul je direct de voordelen van gezonde processen ervaren. En dat levert werkplezier op!

Partner

alt

Preferred Partner PLURIFORM ZORG

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

CareRatio is dé preferred partner van Adapcare op het gebied van implementaties en functioneel applicatiebeheer. Onze consultants weten alles over Pluriform Zorg en over de zorgprocessen. De ideale combinatie om het ECD optimaal te gebruiken binnen jouw zorginstelling.