banner

Outsourcen beheer ECD

CareRatio is expert in het implementeren van Pluriform Zorg. Deze ervaring zetten wij graag in om jouw zorginstelling te adviseren en ondersteunen wanneer je besluit het beheer hiervan te outsourcen.

Vragen, of benieuwd
naar de mogelijkheden?

Rijndert helpt je graag verder!

Voor het optimaal functioneren van Pluriform Zorg is continuïteit in beheer en onderhoud essentieel. In een overspannen arbeidsmarkt, waar regelmatig wisselingen zijn van gekwalificeerde functioneel applicatiebeheerders, is dit voor veel zorginstellingen een uitdaging. Daarom helpen wij zorginstellingen in heel Nederland met ons Shared Service Centre. Daarin werkt ons team van Pluriform Zorgspecialisten structureel aan het beheer en onderhoud van het ECD en de processen van onze klanten. Met de service die past bij jouw organisatie – van een strippenkaart-constructie tot het volledig outsourcen van je beheerafdeling – ben je altijd verzekerd van gezonde processen, tegen voorspelbare kosten. Zo kunnen jij en je collega’s zich richten op kwaliteit van zorg én innovatie.

Hoe zorg je dat Pluriform Zorg
goed wordt onderhouden?

De snelheid waarmee de veranderingen in zorg én de innovaties in jouw ECD evolueren gaat in een steeds hoger tempo. Hoe zorg je er als zorgorganisatie voor dat je bijblijft?

Hoe regel je dat het beheer van Pluriform Zorg goed wordt geborgd én de eindgebruikers tevreden blijven nu je steeds minder resources tot je beschikking hebt?

Wij zien dat steeds meer zorgorganisaties ervoor kiezen om het functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg (gedeeltelijk) uit te besteden aan CareRatio. De belangrijkste reden hiervoor is borgen van expertise en kennis het functioneel applicatiebeheer. De consultants van CareRatio zijn fan van Pluriform Zorg én weten door hun kennis van het ECD de zorg elke dag een beetje beter te maken. Wij kunnen jouw zorginstelling op verschillende manieren structureel ondersteunen bij het beheren van Pluriform Zorg.

Onze opties van structurele ondersteuning

Het geheel overnemen van functioneel applicatiebeheer

Op vaste momenten in de maand ondersteuning voor jouw functioneel applicatiebeheerder(s)

Periodiek trainen van (nieuwe) medewerkers van jouw zorginstelling

Onze opties van structurele ondersteuning

Strippenkaart met een tegoed van een x aantal uren ondersteuning functioneel applicatiebeheer

Periodieke doorloop van diverse processen in combinatie met de inrichting binnen Pluriform Zorg

Op vaste momenten in het jaar begeleiden wij je bij het uitvoeren van de updates van Pluriform Zorg

Ervaringen van
onze klanten

“Wij ervaren de samenwerking met CareRatio als erg prettig. Zij hebben de juiste expertise in huis om op een professionele wijze invulling te geven aan het functioneel applicatiebeheer.”

Neboplus, wonen en zorg

banner

Ontdek de beheer- mogelijkheden van het ECD

CareRatio helpt functioneel applicatiebeheerders die met Pluriform Zorg gaan werken stapsgewijs het ECD en de beheermogelijkheden te beheersen. Hierdoor kan een zorgorganisatie optimaal gebruik blijven maken van Pluriform Zorg.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner