banner

ECD Direct

Supersnel aan de slag met hét slimme Elektronisch Cliënten Dossier voor de zorg

Wil je jouw zorginstelling verder professionaliseren? Profiteer dan van de kracht van ECD Direct, hét Elektronisch Cliënten Dossier voor de zorg.

Met ECD Direct zorgen we voor efficiënte en gezonde processen binnen jouw zorginstelling. Zodat jij je volledig kunt richten op het leveren van de beste zorg.

Gezonde processen beginnen met ECD Direct

In de praktijk ervaren wij dat iedere zorginstelling, van groot tot klein, beter functioneert met een kwalitatief ECD. Daarom maken wij, in samenwerking met onze partner Adapcare, Pluriform Zorg ook toegankelijk voor middelgrote en kleine zorgorganisaties, dat noemen wij ECD Direct. Met dit ECD worden grote én kleine zorginstellingen al 15 jaar lang geholpen met het efficiënt automatiseren van zorgprocessen. Door de juiste inrichting én goede begeleiding bij de implementatie ervaar je direct de voordelen van gezonde processen. En dat levert naast kwaliteit ook werkplezier op!

Wil jij weten wat ECD Direct uniek maakt en welke functionaliteiten het Elektronisch Cliënten Dossier biedt? Vul hieronder je mailadres in en vraag vrijblijvend een demo aan.

Waarom ECD Direct?

ECD Direct is modulair opgebouwd waarbij het uitgangspunt is dat alle informatie over en van de cliënt wordt vastgelegd in het Elektronisch Cliënten Dossier. Naast onze standaard modules waaronder Cliëntgegevens, Dagelijks werk en Urenregistratie is het ECD uit breiden met optionele modules zoals de APP Anne, Ritplanning voor de thuiszorg en registratie voor Dagbesteding. Daarnaast is het ECD Direct ook te koppelen aan andere software waardoor je dubbele administratie voorkomt én de kans op fouten in je proces verkleint.

  • Efficiënt verlopende zorgprocessen met behulp van ons ECD
  • Voldoet aan alle wet- en regelgeving
  • Helpdesk voor al je vragen
  • All-in abonnementsprijs per cliënt dus geen verrassingen achteraf
  • Optioneel: onze Declaratieservice ontzorgt jou volledig op het gebied van zorgadministratie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Klanten over
CareRatio

“De samenwerking met CareRatio is heel goed. Ze zijn flexibel, antwoorden altijd snel op vragen en leveren kwaliteit.”

Maurice Scheerder, oprichter en bestuurder @ Pret in Herstel

Onze tevreden klanten
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Vraag een vrijblijvende demo aan!

Ben je geïnteresseerd in ECD Direct? Laten we dan op korte termijn kennismaken met elkaar. Tijdens een korte en vrijblijvende demo laten we graag zien wat ECD Direct precies voor jou kan betekenen. Het verplicht je tot niets en geeft een duidelijk beeld van alle functionaliteiten die het Elektronisch Cliënten Dossier te bieden heeft en hoe wij jullie helpen bij het dagelijks gebruik. Vul hiervoor het formulier hieronder in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Marit | CareRatio

Marit helpt je graag verder!