banner

ECD Direct

Supersnel aan de slag met ons slimme ECD

Wil je jouw zorginstelling verder professionaliseren? Profiteer dan van de kracht van Pluriform Zorg, hét ECD voor de zorg. Ook kunnen we optioneel jouw volledige zorgadministratie overnemen. Zo kun jij je volledig richten op het leveren van de beste zorg.

  • Efficiënt verlopende zorgprocessen met behulp van ons ECD
  • Voldoet aan alle wet- en regelgeving
  • Helpdesk voor al je vragen
  • All-in abonnementsprijs per cliënt dus geen verrassingen achteraf
  • Optioneel: Declaratieservice neemt jouw hele zorgadministratie over

Modules van het ECD

Declaratieservice

Meer informatie

Met de declaratieservice van CareRatio ben je verzekerd van grip op je zorgdeclaraties. Via een koppeling met Vecozo en het ECD bewaken wij je berichtenverkeer en verwerken wij jullie indicaties en zorgdeclaraties op tijd en correct volgens de laatste wet- en regelgeving. Uiteraard kun je op ieder gewenst moment managementinformatie genereren met daarin de geleverde en gedeclareerde productie. Zo sluit je het kwartaal en het jaar goed af.

Gezonde processen

Laat ons je helpen met het efficiënt automatiseren van jouw zorgprocessen met behulp van het ECD. Door de juiste inrichting én goede begeleiding bij de implementatie zul je direct de voordelen van gezonde processen ervaren. En dat levert naast kwaliteit ook werkplezier op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Klanten over
CareRatio

“CareRatio hielp ons met de inrichting van Pluriform Zorg. Binnen een paar weken was alles opgetuigd en liep het als nooit tevoren”

Jan Luesink, eigenaar @ IJsselstek

Onze tevreden klanten
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Over CareRatio

Icoon
Passie voor de zorg

Onze drive, gezamenlijk en individueel, is dat we de zorg beter willen maken. Vanuit die betrokkenheid en passie helpen we jou, je organisatie en je collega’s om zo prettig en effectief mogelijk te werken.

Icoon
Pluriform Zorg

Bij CareRatio zijn wij fan van het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg. Het vormt een belangrijke bouwsteen van onze dienstverlening. Het helpt onze klanten namelijk echt om hun werk beter te doen.

Icoon
Professionele processen

Met onze kennis van Pluriform Zorg, de caresector én bedrijfskunde richten we jouw processen optimaal in. Wij geloven namelijk dat professionele processen de basis vormen voor een efficiënte organisatie.

Partnership met Pluriform Zorg

alt

Preferred Partner PLURIFORM ZORG

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

In de praktijk ervaren wij dat iedere zorginstelling, van groot tot klein, beter functioneert met een kwalitatief ECD. Daarom maken wij, in samenwerking met onze partner Adapcare, Pluriform Zorg ook toegankelijk voor middelgrote en kleine zorgorganisaties. Pluriform Zorg is een ECD wat al meer dan 15 jaar wordt gebruikt door grote én kleine zorginstellingen.