Icoon
Modules
>
APP Anne

APP Anne

Met de app Anne heb je via je telefoon altijd toegang tot cliëntdossiers. Anne is erg eenvoudig in gebruik. Zelfs spraakgestuurd rapporteren is mogelijk via Anne!

Image

Meer weten over de mogelijkheden van
deze module of het complete ECD?

De functionaliteiten op een rijtje

Dossier

Via Anne heb je direct toegang tot de dossiers van al jouw cliënten. Zo kun je eenvoudig lezen aan welke doelen gewerkt wordt maar ook de rapportages van jouw collega’s lees je eenvoudig terug.

Spraakgestuurd rapporteren

Met Anne kun je rapporteren via spraak. Omdat veel zorgmedewerkers nog met twee vingers typen, gaat iets inspreken een stuk sneller. Omdat je niet hoeft te wachten totdat je achter je pc zit, verbetert ook de kwaliteit van rapporteren.

Rapporteren met foto's

Wil je een foto toevoegen aan je rapportage? Geen probleem; met je telefoon maak je een foto en deze kun je eenvoudig toevoegen aan de rapportage.

Agenda

Anne geeft je direct toegang tot je agenda. Aan het eind van de dag zet je met één druk op de knop je planning om naar realisatie. Maak je gebruik van de declaratieservice? Dan verzorgt CareRatio op basis van deze afspraken jouw declaratie.

Realtime

Anne is razendsnel, elk scherm opent in een fractie van een seconde. Anne werkt naadloos samen met ons ECD. Wijzigingen in het cliëntdossier zijn direct beschikbaar in de app en andersom.

Veilig en vertrouwd

Anne is veilig en vertrouwd. Alle gegevens heb je bij de hand en zijn veilig opgeslagen in een versleutelde database. Ook als je even geen internetverbinding hebt zijn de dossiers gewoon beschikbaar.

Navigatie

Met één druk op de knop wordt vanuit het dossier van de cliënt Google Maps of Kaarten opgestart om je te helpen bij het navigeren naar het adres van de cliënt.

Beschikbaar op elke telefoon

De app Anne is beschikbaar voor Android en iOS. Zo heb je op elke telefoon toegang tot je cliëntdossiers.

Andere modules
Icon

Aanmelding en intake

Icon

Beeldvorming

Icon

Behandeldossier

Icon

Cliëntgegevens

Icon

Cliëntplan

Icon

Dagelijks werk

Icon

Evaluatie

Icon

Formulieren en bestanden

Icon

Incidenten

Icon

Onvrijwillige zorg

Icon

Agenda

Icon

Urenregistratie

Icon

Management informatie

Icon

Helpdesk

Icon

Cliëntportaal

Icon

Budget

Icon

Dagbesteding

Icon

Logeren

Icon

DRP

Icon

Ritplanning

Icon

Koppelingen