banner
alt
alt

Over ons

Bekijk ons team

Zorg voor gezonde processen

Wij zijn CareRatio. Met onze specialisten én het gebruiksvriendelijke ECD Pluriform Zorg ondersteunen wij zorginstellingen bij het optimaal inrichten van hun zorgprocessen. Van grote tot kleine organisaties, voor iedereen hebben wij een oplossing die je echt helpt om je werk te doen. Vanuit onze passie willen wij de zorg elke dag een beetje beter maken. Daarom staan we altijd voor je klaar en werken wij exclusief met Pluriform Zorg; een hoogwaardig ECD dat efficiënt, effectief en flexibel is. Onze specialisten helpen je, op locatie en op afstand, bij de duurzame inrichting van jouw zorgprocessen. Zo zorgen we dat jouw organisatie beantwoordt aan de uitdagingen van vandaag én die van morgen. Dat noemen wij zorg voor gezonde processen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Onze tevreden klanten
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Onze pijlers

Icoon
Passie voor de zorg

Onze drive, gezamenlijk en individueel, is dat we de zorg beter willen maken. Vanuit die betrokkenheid en passie helpen we jou, je organisatie en je collega’s om zo prettig en effectief mogelijk te werken.

Icoon
Pluriform Zorg

Bij CareRatio zijn wij fan van het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg. Het vormt een belangrijke bouwsteen van onze dienstverlening. Het helpt onze klanten namelijk echt om hun werk beter te doen.

Icoon
Professionele processen

Met onze kennis van Pluriform Zorg, de caresector én bedrijfskunde richten we jouw processen optimaal in. Wij geloven namelijk dat professionele processen de basis vormen voor een efficiënte organisatie.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner

Partnership met Pluriform Zorg

alt

Preferred Partner PLURIFORM ZORG

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

In de praktijk ervaren wij dat iedere zorginstelling, van groot tot klein, beter functioneert met een kwalitatief ECD. Daarom maken wij, in samenwerking met onze partner Adapcare, Pluriform Zorg ook toegankelijk voor middelgrote en kleine zorgorganisaties. Pluriform Zorg is een ECD wat al meer dan 15 jaar wordt gebruikt door grote én kleine zorginstellingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

CareRatio zorgt niet alleen voor gezonde processen, maar wij vinden het ook belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Duurzaam innoveren zit in onze genen. Wij vinden het vanzelfsprekend om onze kennis en ons netwerk actief te delen met onze klanten, samen kom je verder.

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!

Vanuit de gedachte om samen de wereld een beetje mooier te maken en andere mensen te inspireren ondersteunen wij ook een aantal maatschappelijke projecten.

alt

Samen met Abba Child Care willen we een papa zijn voor de vaderloze en kansloze kinderen in India. In de afgelopen jaren is Gerhart van Dorp een aantal keren in India geweest om de projecten van Abba Child Care persoonlijk te bezoeken.

alt

Één op de vijf mensen krijgt dementie, daarmee is dit volksziekte nummer 1. Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Wij steunen dit onderzoek en bevelen dit van harte aan!

alt

CareRatio is gevestigd in Spakenburg. In dit karakteristieke dorp is voetbal niet weg te denken. Als sponsor van SV Spakenburg helpen wij deze vereniging om mensen te verenigen, in beweging te krijgen én een gezonde leefstijl te stimuleren.