banner

NIEUWS

alt

De implementatie van Pluriform Zorg bij HVO Querido

Starten met Pluriform Zorg? Een goed idee!

Maar hoe gaat zo’n implementatie eigenlijk? We vertellen het je aan de hand van een praktijkvoorbeeld: De implementatie van Pluriform Zorg bij HVO-Querido – een zorgorganisatie met meer dan 60 locaties in en rond Amsterdam.

Voordat we Pluriform Zorg als nieuw ECD implementeren bij de klant, gaan er nog heel wat stappen aan vooraf. Van de voorbereiding en de inrichting tot het uitgebreid testen van het ECD en het trainen van de medewerkers.

Bij HVO-Querido zijn we inmiddels op het punt aanbeland om alle medewerkers die met Pluriform Zorg gaan werken, te trainen. Samen hebben we een opleidingsplan opgesteld, waarna alle medewerkers op locatie worden getraind. Door ons en de trainers van HVO-Querido zelf.

Zo werken we samen -stap voor stap- toe naar de livegang op 3 januari 2024! Een mooie kickstart van het nieuwe jaar.

Ook verzekerd zijn van een succesvolle implementatie? Laat ons je helpen met het efficiënt automatiseren van jouw zorgprocessen met behulp van Pluriform Zorg. Door de juiste inrichting én goede begeleiding bij de implementatie zul je direct de voordelen van gezonde processen ervaren. En dat levert werkplezier op!

Lees meer over de implementatie van Pluriform Zorg