banner

NIEUWS

alt

Nieuwe dienstverlening: Outsourcen beheer ECD

Haal jij al het maximale uit het gebruik van Pluriform Zorg?

Onze Pluriform Zorg consultants ondersteunen jouw organisatie bij het optimaal inzetten en benutten van de mogelijkheden van het ECD Pluriform Zorg.

Zorg voor gezonde processen met één van onze drie diensten: 

  • Eenmalige ondersteuning: Implementeren Pluriform Zorg
  • Tijdelijke ondersteuning: Beheer & Zorgadministratie
  • Structurele ondersteuning: Outsourcen beheer ECD (nieuw!)

 

Nieuwe dienstverlening: structurele ondersteuning vanuit ons Shared Service Centre

Voor het optimaal functioneren van Pluriform Zorg is continuïteit in beheer en onderhoud essentieel. In een overspannen arbeidsmarkt, waar regelmatig wisselingen zijn van gekwalificeerde functioneel applicatiebeheerders, is dit voor veel zorginstellingen een uitdaging.

Daarom helpen wij zorginstellingen in heel Nederland met ons Shared Service Centre. Daarin werkt ons team van Pluriform Zorgspecialisten structureel aan het beheer en onderhoud van het ECD en de processen van onze klanten. Met de service die bij past bij jouw organisatie ben je altijd verzekerd van gezonde processen, tegen voorspelbare kosten. Zo kunnen jij en je collega’s zich richten op kwaliteit van zorg én innovatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Ontdek onze opties van structurele ondersteuning op deze dienstenpagina. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.