banner

PERSBERICHT

alt

CareRatio en Adapcare gaan fuseren

Adapcare en CareRatio bundelen hun krachten en gaan fuseren. Het is een logische en natuurlijke stap voor de bedrijven die al jaren intensief met elkaar samenwerken. Elke organisatie heeft haar eigen specifieke focus en specialiteit, die door deze fusie verder worden versterkt.

Adapcare ontwikkelt het ECD Pluriform Zorg en App Anne. Dagelijks maken hier meer dan 50.000 zorgprofessionals gebruik van binnen de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ribw’s, maatschappelijke opvang en jeugdzorg.
CareRatio levert alle diensten ten aanzien van Pluriform Zorg en App Anne waaronder implementatie, applicatiebeheer, support, opleidingen en cliëntadministratie.
Beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan en specialiseren zich verder op hun producten en diensten. Met deze focus versterken beide bedrijven hun marktpositie en kunnen zij hun dienstverlening aan klanten verder optimaliseren.

Gerhart van Dorp, oprichter CareRatio en algemeen directeur van de combinatie: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol als algemeen directeur van deze twee prachtige bedrijven. Samen met de teams van Adapcare en CareRatio zet ik mij met passie en toewijding in om onze klantrelaties te versterken en de producten Pluriform Zorg en App Anne nog mooier en beter te maken.”

Freek Erens, één van de oprichters van Adapcare: “De fusie van Adapcare en CareRatio is goed voor onze klanten ook ondersteunt het de continuïteit en verdere groei van Pluriform Zorg en App Anne. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

De fusie wordt in juli afgerond en brengt 100 toegewijde professionals samen. Door de expertise van beide bedrijven te bundelen wordt innovatieve softwareontwikkeling gecombineerd met diepgaande kennis van implementatie en beheer van Pluriform Zorg en App Anne. Op deze manier zorgen Adapcare en CareRatio samen voor een state-of-the-art ECD met álle diensten waardoor zorgorganisaties optimaal ondersteund worden.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met CareRatio: 033-2022774, of Adapcare: 085-7735112.