banner

Inwerkprogramma
FAB

Pluriform Zorg is een veelzijdig ECD. Dit vraagt om goed functioneel applicatiebeheer (FAB). Maar waar moet je dan beginnen? CareRatio helpt functioneel applicatiebeheerders die met Pluriform Zorg gaan werken stapsgewijs het ECD en de mogelijkheden te beheersen. Hierdoor kan een zorgorganisatie optimaal gebruik blijven maken van Pluriform Zorg.

Vragen, of benieuwd
naar de mogelijkheden?

We helpen je graag verder!

Het inwerkprogramma voor functioneel applicatiebeheerders van CareRatio is een praktisch programma waardoor een functioneel applicatiebeheerder in een half jaar alle onderdelen van Pluriform Zorg stapsgewijs leert kennen. In die periode behandelen we elke week een andere onderdeel van Pluriform Zorg, waarbij we starten met de theorie. We stappen snel over naar de praktijk waarbij onze CareRatio consultant samen met de functioneel applicatiebeheerder dieper ingaat op specifieke onderwerpen die spelen binnen de zorgorganisatie, bijvoorbeeld door het behandelen van aantal helpdesk-meldingen over het betreffend onderwerp. Na afloop van de inwerksessie krijgt de functioneel applicatiebeheerder ‘huiswerk’ voor de komende week. In de volgende sessie worden de vragen en nieuwe inzichten besproken en pakken een volgend onderwerp op. Hiermee komen bijvoorbeeld ook het wijzigingsproces en beslissingsbevoegden ECD binnen een zorgorganisatie aan bod.

Aanpak

We starten met een korte intake waarin we onder andere inventariseren hoe beheer in de zorgorganisatie is gepositioneerd, welke Pluriform Zorg modules worden gebruikt en wat de leerdoelen zijn. We kijken uiteraard ook naar al aanwezige kennis binnen de zorgorganisatie, werkprocessen en organisatieonderdelen die van invloed zijn op het beheer van Pluriform Zorg. We starten met een introductie en algemene werking van Pluriform Zorg en gaan vervolgens specifieke modules behandelen, vanuit beheerperspectief . De CareRatio consultant gaat met de functioneel applicatiebeheerder wekelijks in (online) sessies van 3 á 4 uur aan de slag met een specifiek onderwerp. Essentieel is om direct daarna het geleerde ook in de praktijk te brengen. Op die manier beklijft de kennis en kan de kennis toegepast worden binnen de specifieke inrichting van Pluriform Zorg bij deze zorgorganisatie.

Partner Adapcare

alt

Preferred Partner PLURIFORM ZORG

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

CareRatio is dé preferred partner van Adapcare op het gebied van implementaties en functioneel applicatiebeheer. Onze consultants weten alles over Pluriform Zorg en over de zorgprocessen. De ideale combinatie om het ECD optimaal te gebruiken binnen jouw zorginstelling.

25

medewerkers

337

jaar ervaring in de zorg

121

jaar ervaring met Pluriform Zorg
preferred partner
preferred partner