banner

NIEUWS

alt

Samenwerking CareRatio en AAG Analytics

Een ijzersterke en logische verbinding

Wij ondersteunen zorgorganisaties met onze specialisten én het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg bij het optimaal inrichten van hun zorgprocessen. AAG biedt met AAG Analytics een krachtig dataplatform en analysetool die zorgorganisaties actuele en betrouwbare inzichten geeft in hun belangrijkste financiële, personele, zorg en plannings-data.

De samenwerking tussen CareRatio en AAG biedt waardevolle inzichten op basis van het ECD Pluriform Zorg van Adapcare, zodat zorgorganisaties ook die informatie inzichtelijk hebben en daarmee beter kunnen sturen op hun belangrijkste KPI’s.

Quote AAG

“We zijn trots dat CareRatio onze partner is. Los van de sterke connectie die we voelen, proef je voortdurend de kennis en expertise wanneer het over de inhoud gaat. Gezamenlijk hebben we hier een ijzersterke en logische verbinding van weten te maken. Dat belooft wat!”

Erik Muskens, manager BI & Analytics

Quote CareRatio

“Partnership met AAG vinden wij een mooie stap om zorgorganisaties nog beter te bedienen. AAG heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van data. Veel zorgorganisaties die Pluriform Zorg gebruiken hebben een schat aan data tot hun beschikking en kunnen nu partnership AAG-CareRatio dit ‘nieuwe goud’ ook gaan benutten. Bij AAG voelen wij ook de drive om elke dag de zorg een klein stukje beter te maken.”

Gerhart van Dorp, algemeen directeur CareRatio