banner

Ondersteunen zorgadministratie

De consultants van CareRatio kunnen je ondersteunen om het maximale uit Pluriform Zorg te halen op jouw zorgadministratie.

Vragen, of
benieuwd naar de mogelijkheden?

Marit helpt je graag verder!

Uitdagingen op de zorgadministratie

De veelheid en complexiteit aan wet- en regelgeving rondom zorgbekostiging is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten stellen allemaal hun eigen eisen aan jouw zorginstelling.

CareRatio weet als geen ander welke uitdagingen er afkomen op jouw zorgadministratie. Wij helpen en denken graag mee om dit op een juiste manier in het ECD en processen onder te brengen.

Ondersteuning zorgadministratie

De consultants van CareRatio zijn actief op alle onderdelen van de zorgadministratie in combinatie met Pluriform Zorg. Wij helpen bij iedere vraag. Van junior consultants die jou helpen bij het uitvoeren van de zorgadministratie tot een senior consultant die helpt bij de herinrichting van de processen op de zorgadministratie.

Ervaringen van
onze klanten

“De samenwerking met CareRatio verliep zeer prettig. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden werden processen kritisch bekeken en verbetervoorstellen aangedragen en in de praktijk gebracht. Dat proactief meedenken maakte de samenwerking optimaal.”

Profila Zorg

Partner

alt

Preferred Partner Pluriform Zorg

Wij zijn fan van Pluriform Zorg! Daarom specialiseren we ons niet in verschillende ECD’s, maar alleen in Pluriform Zorg.

CareRatio is dé preferred partner van Adapcare op het gebied van implementaties en functioneel applicatiebeheer. Onze consultants weten alles over Pluriform Zorg en over de zorgprocessen. De ideale combinatie om het ECD optimaal te gebruiken binnen jouw zorginstelling.