banner

BLOG

alt

Zorg voor gezonde processen begint bij een kwalitatief ECD

Als je CareRatio al langere tijd kent en volgt, is het vast niet aan je voorbijgegaan dat we onlangs onze nieuwe website hebben gelanceerd. Onze passie voor het optimaliseren van de zorg komt hier nu perfect naar voren! Om dit te realiseren, is er een heel traject aan vooraf gegaan. Met sessies waarin we ons opnieuw verdiept hebben in wie we zijn, wat ons en onze klanten blij maakt en waar onze ambities liggen. De kern? Bij CareRatio dragen we zorg voor gezonde processen. En dit begint bij een hoogwaardig ECD. In deze blog vertellen we je graag hoe wij middelgrote en kleine zorginstellingen helpen met onze passie.

Passie voor de zorg

Het is onze drive, gezamenlijk en individueel, om de zorg beter te willen maken. Vanuit die betrokkenheid en passie helpen we jou, je organisatie en je collega’s om zo prettig en effectief mogelijk te werken. Onze medewerkers zijn al langere tijd werkzaam in de caresector. Daardoor begrijpen we hoe zorgprocessen in elkaar steken, maar nog belangrijker: we kennen ook het grote belang van gezonde processen en de cultuur waarin ze functioneren. Daarom kun je altijd bij ons terecht met vragen en wensen. We denken graag met je mee en nemen de tijd voor een goed advies over het optimale gebruik van Pluriform Zorg. Kortom: we staan altijd voor je klaar, net als jij voor jouw cliënten.

Meer tijd voor jouw cliënt dankzij ons slimme ECD

Dossiers die niet op orde zijn, data die op zestien verschillende plaatsen staat, complexe privacywetgeving en cliënten (en hun verwanten) die geen toegang hebben tot hun cliëntendossier. Het zijn zomaar een aantal struggles waar veel zorginstellingen mee te maken hebben. Zorgadministratie neemt veel tijd in beslag, waardoor er minder tijd overblijft voor de cliënt. En dat gaat ons aan het hart! Daarom helpen wij zorgorganisaties graag bij het efficiënt automatiseren van hun zorgprocessen met de hulp van het ECD.

ECD Direct

In de praktijk ervaren wij dat iedere zorginstelling, van groot tot klein, beter functioneert met een kwalitatief ECD. Daarom hebben wij Plurifom Zorg ook toegankelijk gemaakt voor middelgrote en kleine zorgorganisaties. Het ECD is modulair opgebouwd, waarbij het uitgangspunt is dat alle informatie over en van de cliënt wordt vastgelegd in het ECD. Excel-lijstjes en andere systemen zijn daarmee verleden tijd. Ook kunnen we optioneel de volledige zorgadministratie overnemen, zodat je bent verzekerd van grip op je zorgdeclaraties én meer tijd overhoudt voor het leveren van goede zorg.

Het resultaat? Professionele processen

Met ons ECD, kennis van de caresector én bedrijfskunde richten we jouw processen optimaal in. Wij geloven namelijk dat professionele processen de basis vormen voor een efficiënte organisatie. Daarmee gaat de kwaliteit van de zorg omhoog en neemt de administratieve druk af. Precies zoals we het graag zien: meer tijd voor medewerkers. En dat betekent meer tijd voor cliënten. Om dat te bereiken willen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. De combinatie van onze betrokken specialisten én het hoogwaardige ECD waarmee we werken, is onze garantie voor professionele processen.

Zorg samen met CareRatio voor gezonde processen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Neem hier dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een demo of (online) kennismakingsgesprek.