banner

Zorg voor gezonde processen

Onze consultants ondersteunen jouw organisatie bij het optimaal inzetten en benutten van de mogelijkheden van het ECD Pluriform Zorg. Van implementatie tot functioneel applicatiebeheer én zorgadministratie – wij hebben de ervaring, kennis en kunde in huis om het advies en de ondersteuning te bieden waaraan jouw zorginstelling behoefte aan heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

banner

Haal het maximale uit het gebruik van Pluriform Zorg

CareRatio geeft zorginstellingen die gebruik maken van Pluriform Zorg inzicht in hoe je (nog) meer voordeel kunt halen uit Pluriform Zorg. Ook laten we zien hoe jouw zorgprocessen efficiënter ingericht kunnen worden.

Klanten over
CareRatio

“Wij ervaren de samenwerking met CareRatio als erg prettig. Zij hebben de juiste expertise in huis om op een professionele wijze invulling te geven aan het functioneel beheer.”

Neboplus, wonen en zorg

Onze tevreden klanten
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Over CareRatio

Icoon
Passie voor de zorg

Onze drive, gezamenlijk en individueel, is dat we de zorg beter willen maken. Vanuit die betrokkenheid en passie helpen we jou, je organisatie en je collega’s om zo prettig en effectief mogelijk te werken.

Icoon
Pluriform Zorg

Bij CareRatio zijn wij fan van het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg. Het vormt een belangrijke bouwsteen van onze dienstverlening. Het helpt onze klanten namelijk echt om hun werk beter te doen.

Icoon
Professionele processen

Met onze kennis van Pluriform Zorg, de caresector én bedrijfskunde richten we jouw processen optimaal in. Wij geloven namelijk dat professionele processen de basis vormen voor een efficiënte organisatie.