banner
Terug naar het overzicht

Neboplus

“CareRatio geeft op een professionele wijze invulling aan het functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg”

Willine van Hooidonk

Met een gerust hart outsourcen functioneel applicatiebeheer

Neboplus is een christelijk woonzorgcentrum in Barneveld. De afgelopen jaren zijn veel zorgcentra gefuseerd. Neboplus kiest er bewust voor om klein te blijven. Zij bieden alle vormen van wonen en zorg. Dat doen ze in en vanuit een sfeervol huis. De deuren van Neboplus staan ook open voor de buurt. Wijkbewoners kunnen binnenlopen voor een activiteit of maaltijd.

Omdat de functioneel applicatiebeheerder van Neboplus intern een andere uitdaging aanging ontstond een vacature. Van oktober tot december 2019 heeft CareRatio geholpen bij het functioneel applicatiebeheer van Pluriform Zorg. Deze samenwerking beviel zo goed dat Neboplus besloot om het functioneel applicatiebeheer vanaf 1 januari 2020 volledig uit te besteden aan CareRatio.

Wij ervaren de samenwerking met CareRatio als erg prettig. Zij hebben de juiste expertise in huis om op een professionele wijze invulling te geven aan het functioneel applicatiebeheer. Door gebruik te maken van deze expertise kunnen wij ons richten op waar wij goed in zijn: het leveren van waarde(n)volle zorg. Vanuit onze kernwaarden: Samen, waarde(n)vol en ondernemend.

Willine van Hooidonk
Manager Zorg & Welzijn

Andere klantcases

Zorggroep Sirjon
Stichting Fonteynenburg
Cavent