banner
Terug naar het overzicht

Zorggroep Apeldoorn en omstreken

“CareRatio hielp ons uitstekend bij de training van ons nieuwe ECD”

Tamara Mulderij

Uitstekende training Pluriform Zorg 

Zorggroep Apeldoorn en omstreken biedt deskundige zorg en behandeling. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten. Dat doen de medewerkers met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Bij de cliënt thuis, in de buurt en, als dat niet meer kan, in één van haar veertien locaties.

Bij het in gebruik nemen van het nieuwe ECD vond Zorggroep Apeldoorn en omstreken het belangrijk dat alle zorgprofessionals Pluriform Zorg goed leerde kennen. Tijdens de training was naast aandacht voor de functionaliteit van het ECD ook veel oog voor de nieuwe manier van werken. Deze nieuwe manier van werken zorgt ervoor dat alle zorgprofessionals nu beschikken over de juiste informatie en dat het primaire zorgproces efficiënter is ingericht dan voorheen.

CareRatio hielp Zorggroep Apeldoorn bij het trainen van alle 1.200 zorgprofessionals.

Op de verschillende afdelingen binnen Zorggroep Apeldoorn e.o. heeft Geert training on the job gegeven. Hij heeft de medewerkers ondersteund bij het in gebruik nemen van Pluriform Zorg. Daarnaast heeft hij de medewerkers kennis laten maken met onze nieuwe manier van leren: het leren (dicht) op de werkplek. Geert heeft dit op een prettige coachende wijze gedaan. Samen met de EVV-ers ging hij op zoek naar antwoorden op vragen die naar bovenkwamen.

Ik heb de samenwerking met Geert als zeer prettig ervaren. Hij is goed bereikbaar en de afstemming verliep zeer goed. Geert is een gedreven persoon en zet zich voor 100% in. Hij denkt goed mee in het proces en komt met nieuwe verfrissende ideeën. Ik zou samenwerking met hem zeker aanbevelen!

Tamara Mulderij
Medewerker opleidingen

Andere klantcases

Zorggroep Sirjon
Stichting Fonteynenburg
Cavent