banner
Terug naar het overzicht

Zorggroep Elde Maasduinen

“De samenwerking liep vanaf de eerste dag heel prettig en constructief”

Sandra Paijmans

Functioneel applicatiebeheer Pluriform Zorg

Zorggroep Elde Maasduinen staat voor leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten zij zich dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doet Zorggroep Elde Maasduinen in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is en het fijn wonen en werken is.

In verband met vacatureruimte bij functioneel beheer benaderde Zorggroep Elde Maasduinen CareRatio met het verzoek hen tijdelijk te ondersteunen. In de periode van 9 maanden heeft CareRatio de afdeling functioneel beheer geholpen bij het dagelijkse beheer van Pluriform Zorg.

 “Omdat binnen het team functioneel beheerders een aantal uren nog niet ingevuld waren heeft Geert ons ondersteund voor de duur van 9 maanden. De samenwerking verliep vanaf de eerste dag heel prettig en constructief. Hij was snel bekend met de informatie en het methodisch werken binnen de stichting. Waar nodig was ondersteuning vanuit CareRatio mogelijk. Ook dat werd als zeer prettig ervaren. Geert heeft echt als een volwaardig teamlid gefungeerd en hij heeft een zeer positieve en nuttige bijdrage binnen het team geleverd!”  

Sandra Paijmans en Renée Bendien,
Collega’s binnen Zorggroep Elde Maasduinen

Andere klantcases

Zorggroep Sirjon
Stichting Fonteynenburg
Cavent